100 g | Zaječí paštička paní nadlesní ve slaninách balená, brusinkový přeliv, toast | 65,- Kč |
0,22 l | Silný vývar z bažanta s jemnou zeleninkou, nudlemi a bažantím masem | 25,- Kč |
250 g | Pečené výpečky z divočáka, červené zelí, bramborový knedlík | 89,- Kč | |
200 g | Marinované kančí medajlonky /s kostí/ na zeleném pepři, brusinky, špecle | 105,- Kč | |
150 g | Dančí ragú na červeném víně provoněné bylinkami, plněná hruška, špekový knedlík | 105,- Kč | |
200 g | Dančí pytlácká kapsa plněná houbovou nádivkou, bylinkové máslo, myslivecký štrúdl | 185,- Kč |
200 g | Revírnické srnčí kotletky v mandlovém kabátku, servírované na povidlech, šťouchaný brambor | 195,- Kč | |
200 g | Fořtova jehla: prsa divoké kačeny na špízu, se slaninou a sušenými švestkami na červeném zelí, bramborové krokety | 135,- Kč | |
400 g | Staročeský špikovaný zajíc na smetaně, variace knedlíků, brusinkový terč | 195,- Kč |
100 g | Horká kaštanová koule plněná zmrzlinou v zakysané smetánce | 45,- Kč |