24. 11. - 3. 12. 2008
Zvěřinové hody
Poslední leč v Masných krámech

Předkrmy

100 g   Zaječí paštička paní nadlesní ve slaninách balená, brusinkový přeliv, toast 65,- Kč

Polévky

0,22 l   Silný vývar z bažanta s jemnou zeleninkou, nudlemi a bažantím masem 25,- Kč

Hlavní pokrmy

250 g   Pečené výpečky z divočáka, červené zelí, bramborový knedlík 89,- Kč
200 g   Marinované kančí medajlonky /s kostí/ na zeleném pepři, brusinky, špecle 105,- Kč
150 g   Dančí ragú na červeném víně provoněné bylinkami, plněná hruška, špekový knedlík 105,- Kč
200 g   Dančí pytlácká kapsa plněná houbovou nádivkou, bylinkové máslo, myslivecký štrúdl 185,- Kč

Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje

200 g   Revírnické srnčí kotletky v mandlovém kabátku, servírované na povidlech, šťouchaný brambor 195,- Kč
200 g   Fořtova jehla: prsa divoké kačeny na špízu, se slaninou a sušenými švestkami na červeném zelí, bramborové krokety 135,- Kč
400 g   Staročeský špikovaný zajíc na smetaně, variace knedlíků, brusinkový terč 195,- Kč

Moučníky a sladká pokušení

100 g   Horká kaštanová koule plněná zmrzlinou v zakysané smetánce 45,- Kč

← Zpět