16. - 24. 4. 2009
„ZAHÁJENÍ PSTRUHOVÉ SEZÓNY“
Ke každému hlavnímu jídlu z denní nabídky polévka zdarma!
Předkrmy
60 g |
|
Uzené filátko ze pstruha, křenová šlehačka, opečený toast |
86,- Kč |
Polévky
0,22 l |
|
Jihočeská kulajda |
25,- Kč |
Hlavní pokrmy
250 g |
|
Pstruh na modro s kořenovou zeleninou a máslem, petrželové brambory |
129,- Kč |
94 g |
|
Grilovaný pstruh plněný česnekem a jarní cibulkou, brambor v pozlátku |
94,- Kč |
250 g |
|
Pstruh dle paní Mlynářky, přelitý máslem, vařený brambor |
94,- Kč |
250 g |
|
Filety ze pstruha servírované ve folii, s bylinkovým máslem, šťouchaný brambor |
94,- Kč |
250 g |
|
Siven pečený v barevném pepři, listový špenát, šafránový brambor |
94,- Kč |
200 g |
|
Kapr po novohradsku s křenem, chléb 2 ks |
94,- Kč |
10 g |
|
Doplatek na pstruha a sivena |
8,- Kč |
Pro ty co rybu nemusí
100 g |
|
Penne s medvědím česnekem a grilovanými kuřecími nudlemi, sypané parmezánem |
75,- Kč |
200 g |
|
Brokolicová omeleta, smetanový brambor |
64,- Kč |
Moučníky a sladká pokušení
80 g |
|
Tažený štrůdl s mákem a jablky, vanilková zmrzlina a šlehačka |
28,- Kč |
← Zpět