Víte, že kroužkovaný ležák z tanku čepujeme jen v Masných krámech?
o kroužku

Víte, že pořádáme pravidelné gurmánské akce?
více o gurmánských akcích

Víte, že nabízíme výhodné denní menu se specialitou šéfkuchaře?
denní menu

Denní menu

Denní nabídka 18. 1. 2019 od 1. 1. 2019 do 18. 1. 2019

Od 18. 1. 2019 Denně od 10:30 do 14:00 hod. Ke každému hlavnímu jídlu z denní nabídky polévka zdarma!

Polévky

0,22lJihočeská prdelačka40,- Kč

Hlavní pokrmy

150gPikantní nudličky z vepřové panenky s cuketou a paprikou, kari rýže119,- Kč
150gRestovaná drůbeží játra, cibulka, anglická slanina, fazolky, špecle, zapečená se sýrem115,- Kč
200gZelný salát " Coleslaw "39,- Kč
18. 1. 2019, 21:14 vygenerováno systémem denní nabídka

VEPŘOVÉ HODY 11. 1. – 18. 1. 2019 od 8. 1. 2019 do 18. 1. 2019

Předkrmy

150gDomácí tláča, 1ks chléb69,- Kč
100gSelské škvarky ještě vlažné, 1ks chléb55,- Kč
100gDomácí uzené,kyselá okurka, křen, 1ks chléb85,- Kč

Polévky

0,22l"Prdelačka" ovarová polévka s kroupami40,- Kč

Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje

340gDuet " Masné krámy " – jitrnička a jelítko vl. výroby, křen, hořčice, 2ks chléb159,- Kč
1100gZabijačkový talíř, jitrničky, jelítka, bůček, kočičák, zelí, křen, hořčice450,- Kč

Hlavní pokrmy

150gZabijačkový guláš, houskový a špekový knedlík98,- Kč
250gOvarové prkno, hořčice, křen, feferonka, 2ks chléb120,- Kč
170gJelítko vlastní výroby, křen, hořčice, kočičák92,- Kč
170gJitrnička vlastní výroby, křen, hořčice, kočičák92,- Kč
200gObrácený zabijačkový řízek, žebrácký bramborový salát129,- Kč
400gGrilovaný česnekový bůček, jablečný křen, 2ks chléb140,- Kč

Moučníky a sladká pokušení

200gKrupicový trhanec, jablečné pyré, skořice68,- Kč
18. 1. 2019, 21:14 vygenerováno systémem denní nabídka

stálý jídelní lístek rezer­vovat

Gur­mán­ské akce

V Masných krámech právě probíhá gurmánská akce

Vepřové hody s živou zabijačkou (živá zabijačka 11. 1. 2019)

11.–18. ledna 2019

Akce dnes končí! Pospěšte si!

Už za 31 dní se můžete těšit na další gurmánskou akci

Dny slovenské kuchyně (21.-23. 2. cimbálovka)

18.–24. února 2019

více

Krouž­ko­vaný ležák

Počáteční postup výroby kroužkovaného ležáku je stejný jako u vaření ležáku Budweiser Budvar. Rozdíl spočívá v tom, že do hotového piva v konzumní jakosti se před stáčením přidá určité množství „kroužků”.

Tím se do piva dodá nová kultura pivovarských kvasinek v nejlepší kondici a nový podíl extraktu. V transportním obalu (sudy KEG) tak dojde k dalšímu stupni dokvašování piva, které přinese odlišnou senzorickou a biologickou jakost lišící se od tradičního ležáku.

více

Náv­štěv­ní kniha

Restauraci Masné krámy navštívilo mnoho významných hostů. Podívejte se, co nám v návštěvní knize zanechali.

otevřít

Služby restau­race

  • Nabídka skupinových menu (firemní večírky, rauty)
  • Promítání vybraných sportovních utkání na TV a velkoplošném plátně
  • Hudební produkce na objednávku
  • Wi-fi připojení k internetu zdarma v celé restauraci
  • Služby profesionálního fotografa
  • Salonek pro menší oslavy (10–15 lidí)
  • Prohlídky pivovaru Budvar a multimediální expozice pivovarnictví
více

Vir­tu­ální pro­hlídka

Nyní máte možnost navštívit restauraci Masné krámy také virtuálně. Díky Google Street View si nyní můžete projít Masné krámy z pohodlí domova.

více

Foto­galerie

Pokud Vás zajímá, jak vypadá interiér a exteriér restaurace Masných krámů, podívejte se do naší fotogalerie.

Najdete zde i fotografie vybraných specialit, dokumentaci kulinářských a dalších akcí, obrázky z historie a ilustrační fotografie Českých Budějovic.

více

Kontakt

Restaurace Masné krámy

Krajinská 13
370 01 České Budějovice
Tel.: +420 387 201 301
Fax: +420 387 201 302
www.masne-kramy.cz
info (zavináč) masne-kramy.cz
Provozovatel: Budějovický Budvar, n. p.
DIČ CZ00514152

ukázat mapu

Ote­ví­rací doba

Po–Čt: 10.30–23.00

Pá–So: 10.30–24.00

Ne: 10.30–21.00

rezervovat   přihlásit k odběru newsletteru