Víte, že nabízíme výhodné denní menu se specialitou šéfkuchaře?
denní menu

Víte, že pořádáme pravidelné gurmánské akce?
více o gurmánských akcích

Víte, že kroužkovaný ležák z tanku čepujeme jen v Masných krámech?
o kroužku

Denní menu

Denní nabídka 18. 1. 2019 od 1. 1. 2019 do 18. 1. 2019

Od 18. 1. 2019 Denně od 10:30 do 14:00 hod. Ke každému hlavnímu jídlu z denní nabídky polévka zdarma!

Polévky

0,22lJihočeská prdelačka40,- Kč

Hlavní pokrmy

150gPikantní nudličky z vepřové panenky s cuketou a paprikou, kari rýže119,- Kč
150gRestovaná drůbeží játra, cibulka, anglická slanina, fazolky, špecle, zapečená se sýrem115,- Kč
200gZelný salát " Coleslaw "39,- Kč
18. 1. 2019, 21:49 vygenerováno systémem denní nabídka

VEPŘOVÉ HODY 11. 1. – 18. 1. 2019 od 8. 1. 2019 do 18. 1. 2019

Předkrmy

150gDomácí tláča, 1ks chléb69,- Kč
100gSelské škvarky ještě vlažné, 1ks chléb55,- Kč
100gDomácí uzené,kyselá okurka, křen, 1ks chléb85,- Kč

Polévky

0,22l"Prdelačka" ovarová polévka s kroupami40,- Kč

Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje

340gDuet " Masné krámy " – jitrnička a jelítko vl. výroby, křen, hořčice, 2ks chléb159,- Kč
1100gZabijačkový talíř, jitrničky, jelítka, bůček, kočičák, zelí, křen, hořčice450,- Kč

Hlavní pokrmy

150gZabijačkový guláš, houskový a špekový knedlík98,- Kč
250gOvarové prkno, hořčice, křen, feferonka, 2ks chléb120,- Kč
170gJelítko vlastní výroby, křen, hořčice, kočičák92,- Kč
170gJitrnička vlastní výroby, křen, hořčice, kočičák92,- Kč
200gObrácený zabijačkový řízek, žebrácký bramborový salát129,- Kč
400gGrilovaný česnekový bůček, jablečný křen, 2ks chléb140,- Kč

Moučníky a sladká pokušení

200gKrupicový trhanec, jablečné pyré, skořice68,- Kč
18. 1. 2019, 21:49 vygenerováno systémem denní nabídka

stálý jídelní lístek rezer­vovat

Gur­mán­ské akce

V Masných krámech právě probíhá gurmánská akce

Vepřové hody s živou zabijačkou (živá zabijačka 11. 1. 2019)

11.–18. ledna 2019

Akce dnes končí! Pospěšte si!

Už za 31 dní se můžete těšit na další gurmánskou akci

Dny slovenské kuchyně (21.-23. 2. cimbálovka)

18.–24. února 2019

více

Krouž­ko­vaný ležák

Počáteční postup výroby kroužkovaného ležáku je stejný jako u vaření ležáku Budweiser Budvar. Rozdíl spočívá v tom, že do hotového piva v konzumní jakosti se před stáčením přidá určité množství „kroužků”.

Tím se do piva dodá nová kultura pivovarských kvasinek v nejlepší kondici a nový podíl extraktu. V transportním obalu (sudy KEG) tak dojde k dalšímu stupni dokvašování piva, které přinese odlišnou senzorickou a biologickou jakost lišící se od tradičního ležáku.

více

Náv­štěv­ní kniha

Restauraci Masné krámy navštívilo mnoho významných hostů. Podívejte se, co nám v návštěvní knize zanechali.

otevřít

Služby restau­race

  • Nabídka skupinových menu (firemní večírky, rauty)
  • Promítání vybraných sportovních utkání na TV a velkoplošném plátně
  • Hudební produkce na objednávku
  • Wi-fi připojení k internetu zdarma v celé restauraci
  • Služby profesionálního fotografa
  • Salonek pro menší oslavy (10–15 lidí)
  • Prohlídky pivovaru Budvar a multimediální expozice pivovarnictví
více

Vir­tu­ální pro­hlídka

Nyní máte možnost navštívit restauraci Masné krámy také virtuálně. Díky Google Street View si nyní můžete projít Masné krámy z pohodlí domova.

více

Foto­galerie

Pokud Vás zajímá, jak vypadá interiér a exteriér restaurace Masných krámů, podívejte se do naší fotogalerie.

Najdete zde i fotografie vybraných specialit, dokumentaci kulinářských a dalších akcí, obrázky z historie a ilustrační fotografie Českých Budějovic.

více

Kontakt

Restaurace Masné krámy

Krajinská 13
370 01 České Budějovice
Tel.: +420 387 201 301
Fax: +420 387 201 302
www.masne-kramy.cz
info (zavináč) masne-kramy.cz
Provozovatel: Budějovický Budvar, n. p.
DIČ CZ00514152

ukázat mapu

Ote­ví­rací doba

Po–Čt: 10.30–23.00

Pá–So: 10.30–24.00

Ne: 10.30–21.00

rezervovat   přihlásit k odběru newsletteru