V restauraci Masné krámy pracuje tým kuchařů, číšníků a servírek pod vedením šéfkuchaře Luďka Hausera a zkušených provozních Františka Sýkory a Miloše Novotného. Na vše bedlivě dohlíží vedoucí gastro oddělení Budějovického Budvaru, n.p. Tomáš Olejník.
Všichni jsou Vám plně k dispozici a připraveni splnit Vaše přání.
vedoucí restaurace
Po studiu na škole v Rakousku pracoval několik sezón v rakouských Alpách. V té době se podílel na realizaci královské svatby pro 450 hostů v městečku Seefeld, kdy si dcera výrobce křišťálových šperků p. Swarovského brala člena španělské královské rodiny. Další zkušenosti při přípravě banketů a v cateringu získal v německém hotelu Kempinski Airport Munich. Na přelomu tisíciletí v pozici vedoucího restaurace zahajoval provoz v nově rekonstruovaném Kongress & Theaterhaus v rakouském Bad Ischlu. Připravoval také otevření nově zrekonstruovaného hotelu Crowne Plaza (součást Intercontinental Hotels Group) v Bratislavě. Preferuje jednak poctivou staročeskou, jednak odlehčenou italskou kuchyni. Rád sportuje (tenis, golf a lední hokej) a tráví čas s rodinou.
šéfkuchař restaurace
Kreativní šéfkuchař z Masných Krámů se může pochlubit 14-letou zahraniční praxí v bavorském v hotelu Bayerischer Hof, který byl zařazen do průvodce Michelin. V tomto hotelu začínal „od píky“ a postupně se vypracoval až na pozici zastupujícího šéfkuchaře, ve které pracoval několik let. Znalosti získával mimo jiné i tím, že pro hosty pomáhal připravovat kulinářské výlety do různých koutů světa v podobě tématických večerních bufetů. Během své profesní kariéry často připravoval menu pro zajímavé osobnosti z německého show byznysu. Vařil mimo jiné pro Jeho výsost bavorského prince Leopolda. Připravoval i menu pro exprezidenta Václava Havla, který navštívil Masné Krámy v roce 2008. Rád vaří jídla z české kuchyně a zvěřinu. Je specialistou na přípravu nevšedních druhů ryb a středomořské kuchyně. Volný čas tráví rybařením, golfem a s rodinou.