7. 10. 2014
Zvěřinové hody
13. – 19. října 2014
Aperitiv (pro bystré oko myslivce)
0,04 l Stará myslivecká …40 Kč
Studené předkrmy
100 g Zvěřinová paštika paní nadlesní, ve slaninách balená, brusinkový přeliv, bílé pečivo …69 Kč
Polévka
0,22 l Silný vývar z bažanta se zeleninkou a nudlemi …39 Kč
Hlavní pokrmy
200 g Výpečky z divočáka, červené zelí, bramborové knedlíky …119 Kč
200 g Marinované kančí medailonky,a brusinkové omáčce, bramborové rösti …149 Kč
150 g Zvěřinové ragú na červeném víně (daněk, srnčí), provoněné bylinkami, špekový knedlík …139 Kč
150 g Smažené dančí řízečky s mandlemi,růžičková kapusta, šťouchané brambory …159 Kč
150 g Srnčí nočky z mletého masa na houbovém ragú, brusinkový terč, bramborové krokety …139 Kč
Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje
½ ks Pečená divoká kačena, červené zelí, staročeský drbák …189 Kč
200 g Fořtova jehla (divočák, daněk, srnčí, slanina, sušené švestky), bramborové krokety …179 Kč
Moučníky a sladká pokušení
80 g Ořechová palačinka s rumovou zmrzlinou, šlehačka …59 Kč
Sládek pivovaru doporučuje
0,3 l Budweiser Budvar B: Dark Cherry (višňový) …23 Kč