od pátku 24. ledna celý týden až do neděle 2. února Vepřové hody.. živá zabijačka: v pátek 24. ledna od 14:00h
Počáteční postup výroby kroužkovaného ležáku je stejný jako u vaření ležáku Budweiser Budvar. Rozdíl spočívá v tom, že do hotového piva v konzumní jakosti se před stáčením přidá určité množství „kroužků”.
Tím se do piva dodá nová kultura pivovarských kvasinek v nejlepší kondici a nový podíl extraktu. V transportním obalu (sudy KEG) tak dojde k dalšímu stupni dokvašování piva, které přinese odlišnou senzorickou a biologickou jakost lišící se od tradičního ležáku.
Nyní máte možnost navštívit restauraci Masné krámy také virtuálně. Díky Google Street View si nyní můžete projít Masné krámy z pohodlí domova.
Pokud Vás zajímá, jak vypadá interiér a exteriér restaurace Masných krámů, podívejte se do naší fotogalerie.
Najdete zde i fotografie vybraných specialit, dokumentaci kulinářských a dalších akcí, obrázky z historie a ilustrační fotografie Českých Budějovic.