|
Aperitiv (pro bystré oko myslivce) |
|
0,04 l |
|
Hruškovice s hruštičkou (Rudolf Jelínek)
|
|
50 Kč |
|
Studené předkrmy |
|
100 g |
|
Zvěřinová paštika paní nadlesní, ve slaninách balená, brusinky, bílé pečivo / 1,3 /
|
|
79 Kč |
|
150 g |
|
Myslivecký pošmak, zvěřinová klobáska, vysoký uzený špek, okurka, ½ rozpečený pecínek / 1,10 /
|
|
79 Kč |
|
Polévka |
|
0,22 l |
|
Silný vývar z bažanta se zeleninkou a nudlemi / 1,3,9 /
|
|
45 Kč |
|
Hlavní pokrmy |
|
200 g |
|
Výpečky z divočáka, červené zelí, bramborový knedlík / 1,3,7 / |
|
159 Kč |
|
150 g |
|
Grilovaná prsa z divoké kachny s tymiánem na švestkách, zapečený šťouchaný brambor se slaninou / 1 /
|
|
189 Kč |
|
150 g |
|
Zvěřinové ragú na červeném víně, provoněné bylinkami, špekový knedlík / 1,3,7,9 / |
|
169 Kč |
|
150 g |
|
Jelení kýta se šípkovou omáčkou, plněná hruška, houskový knedlík / 1,3,7,9,10 / |
|
179 Kč |
|
Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje |
|
½ ks |
|
Pečená divoká kačena, červené zelí, ½ bramborový a ½ špekový knedlík / 1,3,7,9 / |
|
219 Kč |
|
180 g |
|
Medajlonky z kančího hřbetu na liškách, bramborové krokety / 1,3,7 /
|
|
199 Kč |
|
Moučníky a sladká pokušení
|
|
80 g
|
|
Ořechová palačinka s rumovou zmrzlinou, šlehačka / 1,3,7,8 / |
|
79 Kč |
|
Sládek pivovaru doporučuje |
|
0,3 l
|
|
Budweiser Budvar B: Dark |
|
25 Kč |
|
|