23. - 29. 3. 2009
„SPECIALITY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU“

Předkrmy

100 g   Rybí sulcík s marinovanými cherry rajčátky a česnekovým pestem, bílé pečivo 49,- Kč

Polévky

0,22 l   Krém z medvědího česneku s máslovými krutony 27,- Kč

Hlavní pokrmy

360 g   Penne s česnekovým pestem 62,- Kč
100 g   Krůtí prsíčka na roštu, penne s česnekovým pestem, sypané parmezánem 86,- Kč
120 g   Grilovaná klobáska s medvědím česnekem, hořčice, křen, chléb 2ks 59,- Kč
150 g   Sekaný řízek s medvědím česnekem, bramborová kaše 78,- Kč
150 g   Vepřový plátek v česnekovém těstíčku, smetanový brambor 79,- Kč

Šéfkuchař Luděk Hauser doporučuje

150 g   Plněná kuřecí prsa kozím sýrem servírovaná na italském rizotu s medvědím česnekem 118,- Kč
150 g   Ragú z norského lososa v ryzlinkovém sosu s medvědím česnekem, šafránové špagety 129,- Kč

Moučníky a sladká pokušení

100 g   Flambovaný banán v karamelu se zmrzlinou 34,- Kč

← Zpět